MIZUNO

Az 1906 április 1-én Japánban Rihachi Mizuno által megálmodott  MIZUNO vállalat egybefonódik a magas fokú pontosság, precizitás, az adott kor által támasztott legfejlettebb technológiai eljárásokat kifejlesztő és alkalmazó mérnöki gárda tudásával,  mely a párnázottság az ütéscsillapítás és a stabilitás harmonikus egységet  nyújtja minden lábtípusú futó számára! A Wave technológia lényege -egyedi tervezésű-hogy a hullámformájú lemezek a lábat érő hatások energiáját nagyobb felületen oszlatják el (csillapítás), ugyanakkor a Wave technológiás cipők külső (laterális) és belső (mediális) szerkezete eltérő, ezáltal a nagynyomású területeken a cipő hatékonyan ellenáll a középső talprész összenyomódásának (stabilitás).

A különböző lábtípusoknak megfelelően a Mizuno eltérő Wave talpszerkezeteket alkalmaz ezáltal biztosítva a sportolónak a cél függvényében a megfelelő védelmet, kényelmet illetve gyorsaságot!

A sportot űzők lévén elkötelezett hívei vagyunk a kapcsolatteremtésnek mert bizony sok kérdés előzheti meg a termékvásárlást ezáltal nemcsak kiszolgálunk hanem Téged próbálunk védeni  a sportolás során felmerülhető gátló tényezőkkel szemben. Célunk hogy ne Te légy  a termékért  hanem az legyen Érted minden körülmény közt! Keress bennünket a +36/70/424-7194-es telefonszámon vagy email-ben! 🙂

1–24 termék, összesen 176 db