Cégbemutató

Kedves Érdeklödő!

Létrejöttünk legfőbb alapját az adta, hogy sportolók lévén is számtalan sérülést okozott ( természetesen más egyéb fontos tényezők mellett ) a nem megfelelő sportfelszerelés, legfőképpen a nem az adott lábra való helyes futócipő megválasztása már kezdve egészen a legkisebb kortól .

Ezt a tényt szeretnénk kiküszöbölni egy kifejezetten erre a célra fejlesztett szoftveres lábanalízissel , talpvizsgálattal, tartásvizsgálattal.

Természetesen mindezt megelőzi egy a futással , sportolással kapcsolatos részletes átbeszélés (minden kis dolog is kiemelten számít) majd ezt követően tudjuk ajánlani Neked a legideálisabbat mint az egyik legismertebb sportmárka a japán Mizuno legújabb teljes termékpalettájából.

Természetesen ezt fokozzuk a megfelelő ruházattal, kiegészítőkkel , egyénre szabott talpbetéttel, táplálékkiegészítőkkel stb….

Termékeinket hazánkban is elismert, népszerű sportolókkal ( olimpikonokkal, nemzetközileg is elismert válogatottakkal ) teszteltetjük., elemezzük közösen. Így teljes képet kapunk a termékekről. Mindezek ismeretében biztosak vagyunk h az erről az oldalról is megközelített sportolás nem okoz sérülést és igazán örömet fog okozni a legújabb trendeket is figyelembe véve.

( Igenis a divat is fontos  )

Jó kapcsolataink lévén Egyesületekhez, Csapatokhoz, Klubokhoz de akár nagyobb Baráti társaságokhoz is rendszeresen ellátogatunk ahol a már felsorolt vizsgálatokat helyileg is elvégezzük.

Elkötelezett hívei vagyunk a személyes találkozásnak, megbeszélésnek amihez a felsoroltakon kívül számos sportolásban aktív szakember nyújt segítséget! ( edzők, sportorvosok, masszőrök, gyógytornászok, dietetikusok, sportpszichológusok )

Fő sportágaink: Futás, Tenisz, Karate, Labdarúgás, Kézilabda, Röplabda.

 

Ha felkeltettük érdeklődésed/etek a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken tudunk egyeztetni . ( Bemutatótermünk pontos címét is itt találod ) valamint találkozhatsz velünk számos sportrendezvényen is. ( futóversenyeken, triatlon versenyeken stb.. )

Oldalunk nem müködik webáruházként!

 

Sérülésmentes , boldog , eredményes sportolást kívánunk!
Tibi, Orsi