SQUEEZY SPORTS NUTRITION

Dr. Timothy Noakes, a dél-afrikai Cape Town-i Egyetem sportpedagógia és sporttudományok professzora, a  80-as évek közepén egy zseniális ötlettel tört elő: rendkívül ambiciózus maratonfutóként tisztában volt azzal, hogy a kondícióval kapcsolatos problémák a szervezet hiányos szénhidrátellátásával állnak kapcsolatban, majd feltette magának a döntő kérdést: hogyan láthatnám el a szervezetem edzések ill. versenyek előtt és közben gond nélkül a számára szükséges energiával? Így kezdődött el a világ első energia zseléjének története.

SPORTOLÓKTÓL – SPORTOLÓKNAK

MINDEN, AMIRE A SZERVEZETNEK SZÜKSÉGE VAN – SE TÖBB, SE KEVESEBB

EGYSZERŰSÉG – MELY A LEGJOBB GYAKORLATI TESZTEKEN ALAPUL

 

A termék hasson gyorsan, hatékonyan, minden ember gyomra könnyen fogadja be, íze legyen változatos, könnyen lehessen kezelni és könnyen magunkkal tudjuk vinni. Ezek a legfontosabb szempontok minden új SQUEEZY termék fejlesztésekor.
Fejlesztéseink központjában alapvetően a sportolók szükségletei és kívánalmai állnak, melyek megfelelnek az edzés- és versenykövetelményeiknek.
Mindig is így volt és így is marad: SQUEEZY a világ első energia zseléje – sportolóktól sportolónak!

A sportot űzők lévén elkötelezett hívei vagyunk a kapcsolatteremtésnek mert bizony sok kérdés előzheti meg a termékvásárlást ezáltal nemcsak kiszolgálunk hanem Téged próbálunk védeni  a sportolás során felmerülhető gátló tényezőkkel szemben. Célunk hogy ne Te légy  a termékért  hanem az legyen Érted minden körülmény közt! Keress bennünket a +36/70/424-7194-es telefonszámon vagy email-ben! 🙂

1–24 termék, összesen 26 db